Sep
28
to Sep 30

Att göra en fotobok

Workshopledare: Formgivare Jesper Örtegren samt fotograferna Pieter Ten Hoopen & Stefan Bladh Många fotografer med drömmar om att göra en egen fotobok ställs för eller senare med frågan: hur gör man och vem kan hjälpa mig med urval samt att slutligen formge och visualisera detta projekt? Den här workshopen ger dig möjlighet att under två intensiva helger färdigställa en bokdummy. Välkommen till en praktisk och intensiv workshop där varje deltagare får personlig hjälp att slutföra ett fotografiskt arbete och omvandla detta till en genomarbetad bokdummy.

View Event →
Sep
21
to Sep 23

Workshop - Storytelling med film

Workshopledare: Martin Von Krogh Denna workshop vänder sig till dig som vill berätta med hjälp av film. Huvudfokus ligger i övergången från reportagefotograf till dokumentärfilmare. Martin von Krogh är aktuell med sin debutfilm - Cinema Pameer och har en bred kunskap om både reportagefotografi och dokumentärfilm.

View Event →
Aug
10
to Aug 12

Tematisk skrivarworkshop i storytelling

Workshopledare: Ulrika Nandra / The Urban Narrative Är du redan skrivande och behöver kreativa inslag och nya utmaningar för att utvecklas är det här en fantastisk möjlighet att möta andra likasinnade. Ulrikas intressanta blandning av kursmoment är både nyskapande och effektiva.

View Event →